Services

Kijk snel verder voor onze diverse extra services

BEZORGING


U kunt niet zelf naar onze winkel komen? Of wilt u het zichzelf makkelijk maken? Dan bezorgen wij graag uw boodschappen van Nieuwerkerk, via Zierikzee tot Burgh-Haamstede. Bij een bestelling boven de 30 euro komen we gratis bij u bezorgen, onder de 30 euro zijn we helaas genoodzaakt 2,50 euro bezorgkosten in rekening te brengen. Voor 10u besteld is de volgende dag geleverd. (*uitzonderingen daargelaten) Informeer gerust naar de mogelijkheden. Heeft u moeite met bestellen? KLIK HIER voor uitleg!

POSTNL PUNT


Wij zijn een PostNL servicepunt. Bij ons kunt u terecht voor het verzenden van pakketten, aangetekende brieven en dergelijke. Tevens kunt u bij ons terecht voor postzegels, opwaardeerkaarten voor uw mobiele telefoon en een assortiment aan diverse cadeaukaarten. Voor een kopie kunt u terecht bij de kassa en ook (extra) geld pinnen behoort tot de mogelijkheden. In onze kelder vind u tevens een assortiment met enveloppen en speciale dozen om uw pakket in te doen.

FIETSVERHUUR


Voor iedereen die ons mooie eiland per fiets wil verkennen is onze verhuur de uitkomst. Het huren van een fiets kost 10 euro per dag, een e-bike kost 22,50 per dag. Ook hebben wij kinderfietsen voor 8 euro per dag, een kinderzitje kost 2,50 per dag. Fietsen zijn niet vooraf te reserveren.

STOMERIJ/SCHOENREPERATIE


Ook voor het stomen van uw kleding en het repareren van uw schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere woensdag komt de stomerij uw spullen halen, een week later is het weer keurig verzorgd terug.

DROGISTERIJ


 Enige jaren geleden hebben enkele medewerkers van ons een drogisterijdiploma behaald. Daardoor kunt u nu bij ons terecht voor diverse medicijnen, van pijnstillers tot hoestsiroop. Onze gediplomeerde medewerkers voorzien u graag van advies.

BENEDENVERDIEPING


Beneden in de kelder van onze winkel vind u eigenlijk nog een ‘tweede winkel.’ Hier kunt u terecht voor huishoudelijke artikelen, eenvoudige elektrische apparaten (föhn, waterkoker en dergelijke), speelgoed, alles voor de BBQ, camping artikelen en souvenirs. Neem gerust eens een kijkje wat we zoal te bieden hebben.